Юпитер и Нептун се срещат  на всеки 12 години, а

...
Юпитер и Нептун се срещат  на всеки 12 години, а
Коментари Харесай

Предстои астрономичен ФЕНОМЕН, който ще се повтори чак през 2188 г.! Ще донесе голямо щастие на една зодия:

Юпитер и Нептун се срещат  на всеки 12 години, а в знака на Риби в това време това се случва доста рядко – идващия път ще е чак през 2188 година.

Целият април ще бъде удобен за нас, а 12 април ще бъде изключително благополучен. Следващия месец Юпитер ще бъде в Риби и ще направи връзка с Нептун.

Юпитер и Нептун ще запазят тази позиция в продължение на месеци, само че ще бъдат в идеална позиция на 12 април.

Този миг ще бъде неповторим с това, че тези две планети няма да се съберат отново в Риби през идващите 166 години. Следващия път това ще се случи през 2188 година.

Какво се случва, когато Юпитер и Нептун се сближат и по какъв начин ще се отрази това на всички знаци на зодиака?

 зодия Риби

Този нравствен галактически съюз има капацитета да поеме всички знаци на хороскопа и да донесе шанс, изключително на тези, които са в зодиакалния знак Риби. Също по този начин този астрофеномен носи разширение на творенията, добра връзка и духовно израстване.

В астрологията Юпитер е планетата на щастието, философията и напредъка, а Нептун е планетата на фантазиите и илюзиите.

Този интервал е превъзходен за нови хрумвания, отдайте се на мислите си и работете върху реализирането на фантазиите си. Хората, които са свързани с изкуството, ще изпитат триумф и прилив на ентусиазъм, което несъмнено би трябвало да употребяват.

 планета с пръстени

Ако сте необвързани, дайте късмет на някого, за който не сте сигурни, че е точният човек за вас. През този интервал са постоянно срещани нови любови и познанства, които могат да продължат цялостен ​​живот.

Въпреки това, бъдете деликатни! Като се има поради, че Нептун е планета на фантазии и илюзии, има опция да фантазирате прекалено много и да отлетите от действителни цели и благоприятни условия. Вярвайте в себе си и в мислите си, само че постоянно имайте доза зоркост за това, което вършиме.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР